Voor een leerzame bijles Frans

Wanneer u veel zaken doet in het buitenland, is het handig dat u en uw medewerkers naast het Nederlands ook een vreemde taal spreken en schrijven. De communicatie zal hierdoor sneller verlopen en de kans op het ontstaan van misverstanden neemt aanzienlijk af. Miljoenen mensen verspreid over de wereld spreken Frans. Frans is dan ook een goede keuze als u en uw medewerkers contact hebben met Franstalige leveranciers en klanten. Voor uw specifieke bijles Frans zit u dan bij Le Français Sur Mesure zeker goed.

Een bijles Frans door een native speaker

Wilt u een taal op de juiste manier aangeleerd krijgen, dan is de keuze voor een taalcursus gegeven door een native speaker en tevens bevoegd docente Frans de beste keuze. Le Français Sur Mesure is uw partner op het gebied van een cursus Frans gegeven door een native speaker. De bijles is een cursus op maat waarbij wij samen bepalen welke leerdoelen er vastgesteld moeten worden. U bepaalt zelf hoe lang de cursus duurt en of het gaat om het verbaal en/of schriftelijk aanleren, opfrissen en verankeren van de Franse taal. Uw wensen staan natuurlijk centraal.

Hoe ziet de cursus eruit

Ik vind het belangrijk dat er een veilige leeromgeving bestaat waarin mensen antwoord durven te geven zonder dat ze bang zijn te falen. Fouten maken is nu eenmaal onderdeel van het leerproces. Ik hanteer de ALP-methode wat staat voor het Actief Leer Principe. Wat we leren passen we in een op de praktijk gerichte situatie toe. Ook hanteren we vakjargon die op de situatie binnen uw bedrijf van toepassing is. De resultaten van de taalcursus Frans zijn hierdoor concreet en direct toepasbaar. We werken met oefeningen, praktijkopdrachten en rollenspelen. Na afloop van de cursus bepalen en evalueren we het eindresultaat door middel van een toets.

Een bijles Frans aanvragen

U wilt alleen de beste cursus voor u en uw medewerkers. Daarom vraagt u direct een cursus aan bij Le Français Sur Mesure. Neem contact op voor de mogelijkheden of neem een kijkje op de website. Ik ben zowel telefonisch, via e-mail als via het contactformulier op de website te bereiken.

Neem contact op voor meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.